Concept Atelier

 

Als je op zoek bent naar relaxte hotspots waar je kan slapen, eten en shoppen ben je hier aan het juiste adres. Ik deel alleen mijn favoriete hotspots waar ik zelf happy van word. Ergens waar een feel-good concept is neergezet door bijvoorbeeld een te gekke inrichting of een persoonlijke sfeer die de eigenaren weten neer te zetten. Door nieuwsgierigheid en de drive om steeds weer nieuwe plekken te ontdekken en deze te delen, komen de verhalen achter een winkel of restaurant tot leven. Dus shop, eat, sleep and repeat!

A brand new retail concept , voor de stadse avonturier
Op 25 september heb ik samen met online store Brainy Days de deuren geopend van onze creatieve multifunctionele ruimte, een showroom en concept atelier in één in Amsterdam Oud West. Vorig jaar stapte ik bij Vera de tijdelijke winkel in voor een blog item. Er was een klik en we raakten niet uitgepraat over onze gezamenlijk drive: de jacht op onontdekte merken en feel-good hotspots. Om vervolgens deze schatkist vol parels op een eigen manier te delen met stadse avonturiers. We bedachten een nieuw retail concept, waarbij de ruimte als een blank canvas multi inzetbaar is voor spannende, creatieve samenwerkingen.

Van concept atelier tot showroom
Elke donderdagavond en vrijdag zijn de deuren exclusief geopend voor het winkelende publiek. Hier ontdekken ze design en lifestyle producten van inmiddels 40 Brainy brands, die gekoppeld zijn aan een wisselend thema. De collectie bestaat uit adventurous producten waarin gedurfde combinaties, natuurlijke materialen en kleuren centraal staan. Denk hierbij aan betonlampen met verfijnde koperen details, handgemaakte glazen planters en een grote collectie stoere leren tassen. De producten van Looselab zijn gekoppeld aan een selectie van hotspots. Zo koop je een houten broodplank, homemade gemaakt door de chef kok van een Table d’hote in de Jordaan. Ook deze ‘hotspot’ producten zijn 24/7 te koop in de webshop van Brainy Days. Doordeweeks dient de ruimte als concept atelier, waar we als freelancers nieuwe en bestaande concepten tot een succes maken.

Zie je een samenwerking zitten, of ben je nieuwsgierig wat we allemaal doen? Mail ons of ontdek het op donderdagavond en vrijdag zelf in onze showroom.