STROOP: daar blijf je plakken

Stroopwafel Rotterdam STROOP is een pop-up stroopwafelwinkel, of café. Ja, wat is het eigenlijk? Je kunt er wat drinken met een stroopwafel erbij. Die laatste speelt hier natuurlijk de hoofdrol, want je kunt ze in allerlei smaken krijgen. Sinaasappel, rozemarijn, anijs, pinda.. Je kunt het zo gek niet bedenken. Laat dat dus maar aan de stroopwafelbakkers over, die weten er wel raad mee. Elke week verzinnen ze weer drie nieuwe smaken. Gemaakt van alleen natuurlijke ingrediënten.

Alles is te koop
Je kunt de stroopwafels mee naar huis nemen. Grote, of 18 kleintjes. Maar ook de rest is te koop, van de stoel waar je op zit tot aan het servies. De initiatiefnemers laten een unieke combinatie van winkel en café zien, én de potentie van leegstaande vastgoedlocaties. In dit pandje in Rotterdam zullen ze in ieder geval tot mei 2014 blijven zitten. Maar waar ze daarheen gaan, wie zal het zeggen? Ik hoop naar Amsterdam.

Stroopwafel Rotterdam 1Stroopwafel RotterdamStroopwafel RotterdamStroopwafel RotterdamStroopwafel Rotterdam 11

Adres: Mathenesserweg 21
Plaats: Rotterdam
Website: www.facebook.com/StroopRotterdam 1. Mandy

  27 december

  Oh mén wat leuk! Hier moet ik echt eens naartoe! 🙂

 2. Farah

  27 december

  Super leuk zeg!
  En ik ben dol op zaakjes waar je alles kan kopen :). Dat zie ik mezelf later ook nog wel eens beginnen. Een kleine bistro waarbij je alle spullen kan kopen. Dromennn ;).