READING

Libertine Comptoir de Cuisine: voor als je gek ben...

Libertine Comptoir de Cuisine: voor als je gek bent op wentelteefjes

Restaurant 9 straatjesPrecies een jaar na de opening van Libertine café café in de Wolvenstraat, openden Casper Reinders en Steven Pooters een tweede vestiging, Libertine Comptoir de Cuisine. Ook in de 9 Straatjes, maar dan in de Berenstraat. De inrichting is een beetje in dezelfde stijl: geen gedekte tafels, donkere muren en veel marmer. Wat wél heel anders is, is de menukaart: dit keer geen Italiaans, maar French toast op ’t menu. En Angelos Charisteas, oud-spits van Ajax, is dit keer ook van de partij. Ben je van de wentelteefjes, dan moet je hier zijn.

Bij Libertine Comptoir de Cuisine staat de deur de hele dag voor je open. Je kunt je dag hier bijvoorbeeld aftrappen met French Toast met vers fruit & cream, of een gepocheerd eitje. Voor de lunch zijn er ook hartige varianten, zoals Steak Tartare, Lobster New England Style, Philly Cheese Steak en Spinache Goat Cheese & Caramelised Onion. En heb je geen zin in toast, geen zorgen, want er zijn ook salades, oesters en verschillende bijgerechten. Die toast is trouwens wel superlekker, van brioche. Je weet wel (of misschien ook niet), waar de jaarlijkse zoete paasbroodjes ook van gemaakt zijn. Je kunt hier niet reserveren, dus dat wordt op goed geluk binnenstappen. Bon appétit!

Oja, leuk weetje: binnenkort starten ze met een bezorgservice. Kun je in ’t weekend lekker lui in je bed blijven liggen.lunch 9 straatjesrestaurant 9 straatjeslunch 9 straatjeslunch 9 straatjesrestaurant 9 straatjes


RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST