READING

Betaal met MasterCard & maak kans op kaarten ...

Betaal met MasterCard & maak kans op kaarten voor Mysteryland

Advertorial. Festival lovers opgelet! Als je tussen 27 juli en 23 augustus betaalt met je MasterCard en je aanmeldt op www.pricelessspecials.nl /specials/mysteryland, dan maak je kans op tickets voor Mysteryland op 29 en 30 augustus. Maar het kan ook zomaar gebeuren dat je deze zomer als kaarthouder onverwachts wordt verrast met Priceless Surprises. Tijdens het winkelen bijvoorbeeld, of op een festival. Onbetaalbaar.

MasterCard; maakt je leven makkelijker
MasterCard gaat namelijk samenwerken met evenementen organisator SFX Entertainment (o.a. van Sensation White en Tomorrowland). Ze slaan de handen ineen om het iedereen die van dance-muziek houdt, makkelijker te maken met innovatieve en technologische (betaal)oplossingen tijdens festivals en andere events. Zoals bij de verkoop van tickets en drank, maar ook dat je eenvoudig kunt navigeren tijdens de live events en contact houdt met de community en sociale netwerken.

Betalen wordt een feest
De samenwerking met SFX lijkt op het eerste gezicht een opvallende combinatie te zijn, maar MasterCard werkt al langere tijd samen met grote namen in de entertainment industrie. Met Justin Timberlake bijvoorbeeld, maar ook Beyoncé en de Grammys. Tijd voor een feestje dus.. Ga snel naar het Priceless Suprises Platform van MasterCard. Daar zie je meteen hoe je kans kunt maken op kaarten voor Mysteryland. Succes!

In samenwerking met MasterCard

Mysteryland


COMMENTS ARE OFF THIS POST