READING

Goodie Goodness: box vol verrassingen van jonge on...

Goodie Goodness: box vol verrassingen van jonge ontwerpers

Cadeaubox

Met de Goodie Goodness box ligt er elke maand een verrassing op je mat. Eén ding is zeker: er zitten altijd producten in van opkomende ontwerpers en kleine, creatieve bedrijven. Zegmaar handgemaakte parels. Afgelopen week lag de juni box op m’n bureau. Alleen al het uitpakken was een feest, maar toen ik iets van MOEBE ertussen zag liggen, kon m’n dag niet meer stuk.

MOEBE en Minimel
Ik heb namelijk al twee mooie lijsten van dit Deense merk, dus de twee ‘Pinches’ waren de perfecte aanvulling. Van massief eiken en een rubberen band. Leuk om neer te zetten met een foto ertussen, of op te hangen in de keuken met een recept eraan. Gelukkig heeft de designer daar al een gaatje voor geboord. Of ik knijp de vrolijke kaarten van Minimel ertussen, een nieuw Frans bedrijfje dat schrijfwaren en textielproducten maakt. De ene maand zitten er 3 of 4 kleine verrassingen in de box, de volgende maand bijvoorbeeld weer 1 grotere. Het kan zomaar zijn dat er dan een sieraad in zit, of wat woonaccessoires..Moebe pinch

Van econometrist naar creatieveling
Bianca, de oprichtster van Goodie Goodness, was econometrist en werkte jarenlang in de wereld van fusies, overnames en investeringen. Toen ze in Londen woonde, ontmoette ze daar regelmatig startende ontwerpers met de mooiste handgemaakte producten. Veel van hen vonden het maar lastig om hun business te laten groeien. Tegelijkertijd zag Bianca een trend en toenemende vraag naar speciale producten die met liefde zijn gemaakt, via Etsy bijvoorbeeld. En toen ontstond het idee: een maandelijkse selectie producten van opkomende ontwerpers. Met als gevolg een stap van de corporate wereld naar ondernemen in de creatieve sector. Waar ze nog geen dag spijt van heeft gehad.

Maandelijkse verrassing of eenmalig cadeau
Inmiddels is de Goodie Goodness box zo’n succes, dat er al abonnees zijn in meer dan 10 landen. Voor € 22,50 ontvang je dus elke maand zo’n doosje vol wannahaves. Wil je het een keertje uitproberen om je nieuwsgierigheid te stillen, dan kan dat ook eenmalig voor 25 euro. En dan heb je niet alleen mooie producten in huis, maar ook nog eens een goeie deal: de waarde van de producten ligt namelijk een stuk hoger dan wat je ervoor betaalt. Best een verslavende verrassing als je het mij vraagt.

Cadeaubox Minimel
COMMENTS ARE OFF THIS POST