Win het Bijzonder Plekje boek!

Op de website bijzonderplekje.nl geeft Marleen Brekelmans je de leukste adresjes om te slapen. Van een varend scheepshuisje op het Sneekermeer tot een luxe vakantiewoning op Mallorca. Maar ook staat het vol ideeën voor een dagje uit in eigen land. Een fietsroute langs kastelen bijvoorbeeld, met tussendoor een high tea onder de kersenboom.

Bundeling van verborgen parels
Al die mooie adressen zijn sinds vandaag gebundeld in het Bijzonder Plekje boek. Een verzameling van de leukste locaties in Europa. Allemaal natuurlijk met mooie kleurrijke foto’s, zodat het net lijkt of je er al een beetje bent. De eigenaren geven je meteen hun persoonlijke, favoriete adresjes in de buurt. Zo weet je meteen waar je die verborgen parels kunt vinden. En oja: bij veel krijg je een bijzonder extraatje. Wat? Dat is nog een verrassing.

Bijzonder Plekje boek

WIN het boek
Dit boek was altijd al een droom van Marleen. Omdat die nu is uitgekomen, wil ze dat graag met ons vieren. Een van jullie kan een exemplaar winnen! Kans maken is simpel:

1. Like Bijzonder Plekje
2. Like Looselab
3. Deel het actiebericht

Vrijdag 7 maart maken we de winnaar bekend. Wie weet heb jij straks de leukste adressen van Europa in je hand. Kun je niet wachten, bestel dan vandaag nog het Bijzonder Plekje boek.


  1. Ja natuurlijk doe ik mee! Ik ben hartstikke nieuwsgierig geworden naar het Bijzonder Plekje Boek 🙂

  2. Renate

    4 maart

    Oe wat leuk! Ik ben net een bedrijfje in bruidsfotografie aan het opzetten met als specialisatie destination weddings. Volgens mij staat dit boekje boordevol met tips voor mijn toekomstige klanten (en mij zelf natuurlijk, als ik toch op de bijzonderste plekjes van Europa ben 😉 )