Friday Next concept store Amsterdam

Woonwinkel amsterdam

De etalage van Friday Next op de Overtoom is zo uitnodigend, dat je elke keer weer even binnenloopt. Je kunt het een woonwinkel noemen, maar dan schiet je ze eigenlijk te kort. Aan de voorkant hebben jonge designers namelijk de mooiste tassen en sieraden voor je uitgestald. Loop je iets verder, dan wachten de woonaccessoires je op. Van lampen en kussens tot theepotten en -doeken.

Woonwinkel amsterdam Woonwinkel amsterdam Woonwinkel amsterdam Woonwinkel amsterdam

Het midden van de winkel is compleet ingericht als cafe. Je ziet hier altijd wel een paar studenten en zzp’ers achter hun laptop zitten, met een sandwich en smoothie van de dag. Schuif lekker aan, kun je meteen nog een keer nadenken wat je allemaal mee naar huis neemt straks.

Woonwinkel amsterdam Woonwinkel amsterdam

Heb je een nieuw huis of wil je eens helemaal iets anders op interieurgebied? Duik dan de studio in voor inspiratie en advies. Je leest het al, in deze concept store ben je voorlopig nog wel even zoet.

Woonwinkel amsterdam

Adres: Overtoom 31
Plaats: Amsterdam
Wijk: West
Website: www.fridaynext.com

Friday Next is mede oprichter van Hay Amsterdam aan de Spuistraat. Pak voor de deur in tram 1 en stap uit op het Spui voor geweldig Deens design. En houd je van vintage, dan is Harvest & Co. ook wel wat voor jou. Zit om de hoek!


RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST