READING

Chefyourself: de leukste kookworkshops bij jou in ...

Chefyourself: de leukste kookworkshops bij jou in de buurt

Kijk jij ook zo graag naar 24Kitchen? Of blader je liever de Delicious door? Koken is hot. En het volgen van kookworkshops ook. Want écht goed leren kokkerellen doe je natuurlijk bij de chef-kok in de keuken. En het mooie is, er is een nieuwe website met de leukste kookworkshops bij jou in de buurt: Chefyourself.Kookworkshop

Voor de (toekomstige) keukenprins(es)
Chefyourself helpt je om een goed overzicht te krijgen van het kookworkshop-aanbod bij jou in de buurt. Dan weet je tenminste zeker dat je bij een professionele chefkok terechtkomt, en niet drie hoog achter bij een snel geïrriteerde hobbyist. Want het is natuurlijk wel de bedoeling dat je wat leert, anders word je nooit die keukenprinses. En oja, het moet natuurlijk ook een beetje gezellig zijn.

Hoe het werkt? Heel simpel. Je hoeft alleen maar aan te geven naar welke keuken je voorkeur uitgaat, in de plaats(en) bij jou in de buurt. Vervolgens krijg je overzichtelijk jouw mogelijkheden onder elkaar. Om je te helpen bij je keuze, kun je de beoordelingen van anderen lezen. Zo krijg je alvast een kijkje in de keuken. En wil je zelf je ervaring bij een kookstudio kwijt? Kom maar door. Chefyourself geeft je tranaparantie in de mogelijkheden op het gebied van kookworkshops. Van budgetkoken in Utrecht tot La Cucina Italia bij Librije’s atelier. Neem snel een kijkje!

Website: www.chefyourself.nl

 


COMMENTS ARE OFF THIS POST