Overnachten in Nijmegen bij Credible

Overnachten Nijmegen

Credible is niet zomaar een hotel. Het is eigenlijk een soort huis, met beneden de zitkamer. Je kunt hier op de bank hangen, voor de open haard een boek lezen of een cocktail drinken aan de bar. In ieder geval gewoon doen waar je zin in hebt.

InCredible ontbijt
Boven kom je in de simpele slaapkamers terecht. Die overigens verre van saai zijn. Want op de muur staat altijd een leuke tekst, met een mooie lamp erboven. Vanaf 7 uur ’s morgens kun je hier koffie drinken en een Credible ontbijt nemen. Met croissant, jam, ham, kaas, scrambled eggs en kwark met vers fruit. Of een Engelse variant als je worst lust met bonen. Weet je tenminste zeker dat je genoeg energie hebt voor een sportieve dag mountainbiken, of winkelen in de stad.

Je hoeft hier trouwens niet per sé te slapen. Als je ’s morgens voor je naar je werk gaat snel even een goede bak koffie wilt, ben je hier ook meer dan welkom.


Overnachten NijmegenOvernachten NijmegenOvernachten Nijmegen

Adres: Hertogstraat 1
PlaatsNijmegen
Boeken via: Booking.com

Ben je een dagje in Nijmegen aan het winkelen, dan mag je woonwinkel Déjà Vu niet overslaan. En Sid en Liv trouwens ook niet: dé plek voor een high tea. En ’s avonds? Op naar De Meesterproef!RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST