READING

Huiselijk shoppen bij Thuyskamer & La maison ...

Huiselijk shoppen bij Thuyskamer & La maison de Sophie

Winkelen Amsterdam Jordaan 1

Heleen zat 3 jaar lang met haar hidden gem Thuyskamer in de Nieuwe Nieuwstraat in hartje Amsterdam. Buurtgenoot Sophie stapte geregeld even de winkel in. Om te shoppen én om bij te kletsen. Zij had namelijk ook een eigen winkel: La maison de Sophie in de Jordaan, met kleding en sieraden. Ze hadden een klik, en na een tijdje voelde het zo goed dat ze dachten: samen staan we sterker. Heleen greep haar hele inboedel bij elkaar en trok bij La maison de Sophie in. Hond Max verhuisde mee en voelde zich meteen thuis. Het enige waar hij nog even wennen aan moet wennen, is zijn nieuwe huisbaas: kater Jinx.

Voortaan moet je dus in de Eerste Boomdwarsstraat zijn voor handgemaakte producten van lokale ontwerpers, en bijzondere spullen van gebruikte materialen. De huiselijke etalage geeft je al een sneak preview van wat je binnen te wachten staat. En dat is veel: van leren portemonnees en tassen voor onderweg, lijsten en verlichting voor thuis, kleding en sieraden voor je lijf tot homemade limonade om je dorst te lessen. Maar je kunt hier ook gerust een kopje koffie drinken. Dus, alles wat je wel en eigenlijk niet nodig hebt, vind je hier! Heleen, Sophie, Max en Jinx verwelkomen je graag in hun thuis.

Adres: Eerste Boomdwarsstraat 10
PlaatsAmsterdam
WijkCentrum
Websitewww.thuyskamer.nl


Winkelen Amsterdam JordaanWinkelen Amsterdam JordaanWinkelen Amsterdam JordaanWinkelen Amsterdam JordaanWinkelen Amsterdam JordaanWinkelen Amsterdam Jordaan


RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST