READING

Lotti’s: mac & cheese op de Herengracht

Lotti’s: mac & cheese op de Herengracht

Restaurant Amsterdam Centrum Lotti

Onlangs sleurde een vriendin me mee naar Lotti’s, op de Herengracht in hartje Amsterdam. Want dat was echt een Looselab adres. Inderdaad, dacht ik meteen bij binnenkomst, wat een gaaf interieur! Van de bakstenen muren tot de gele bank en de blauw leren barkrukken. Voorin kun je lekker hangen en borrelen. Loop je iets door, dan kom je in het restaurant terecht. Met uitzicht op de incheckbalie van het hotel, The Hoxton zit namelijk pal boven je. Hou je van mensen kijken, dan zit je hier dus goed; het is een komen en gaan van reizigers met rollende koffers.

Pannetje macaroni
Ik hoefde niet lang naar de menukaart te staren, want één gerecht sprong meteen in het oog: de macaroni-cheese met bacon. Een pannetje vol. Superlekker, en veel. Ben je niet zo’n pastafreak, dan staat er genoeg anders op de kaart: van quinoa tot octopus. En hamburgers uiteraard. Met pasta scoor je bij mij veel bonuspunten, maar er waren ook wat kleine verbeteringen.. De bediening zag ons continue over het hoofd (kwam misschien omdat de banken net iets te laag waren). En waar ik laaiend enthousiast was over mn macaroni, hoorde ik van vrienden ook minder goede verhalen over het eten. Maar hé.. het oog wil ook wat! Dus, ga erheen en proef het zelf. En dat kan de hele dag door, van ontbijt in de ochtend tot je laatste drankje om 0.55 uur.

Adres: Herengracht 255
PlaatsAmsterdam
WijkCentrum
Website: www.lottis.com
Boek een kamer: Booking.com

Restaurant Amsterdam Centrum Lotti 3Restaurant Amsterdam Centrum LottiRestaurant Amsterdam centrum Lottis Restaurant Amsterdam Centrum LottiRestaurant Amsterdam Centrum Lotti


RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST