Je favoriete foto op PUURRR. hout

Foto op hout
Monique van PUURRR. heeft één grote passie: foto’s. Het zal je dan ook niet verbazen dat het hier om een fotografe in hart en nieren gaat. Maar wat wel verrassend is: haar unieke en originele manier van foto’s afdrukken. Op hout. Het is inmiddels zo’n succes dat Monique een compleet eigen collectie heeft, met verschillende formaten blokken waar je foto’s of quotes op kunt laten afdrukken. Een eigen webshop kon dan ook niet uitblijven. Een paar maanden geleden is de online winkel van PUURRR. gelanceerd. En Looselab mag daar iets uit weggeven. Wat? Dat lees je onderaan.


Foto op hout Foto op hout

Puur natuur

Alle PUURRR. producten zijn van natuurlijke en duurzame materialen, handgemaakt en 100% uniek. De afbeeldingen krijgen een ruw randje en matte finish voor een stoere look. En wat de houten fotoblokken ook zo leuk maakt, is dat ze 18 mm dik zijn. Je kunt ze dus gewoon los neerzetten, waar je maar wilt.

Foto op hout Foto op hout

Foto meer of minder

Je kunt je foto’s op verschillende formaten fotoblokken afdrukken. En kun je niet kiezen, dan maak je er gewoon een collage van. Bij PUURRR. is alles mogelijk. Zelfs op de magneten van 7×7 cm. Je Instagram foto’s staan hier bijvoorbeeld heel leuk op.
Foto op hout Foto op hout

WIN een magneetbord en 3 magneten met jouw foto

Duik je fotomap maar vast in om je drie favorieten uit te kiezen. We mogen namelijk van PUURRR. een magneetbord (20×40) verloten én 3 magneten waar je je eigen foto’s op mag laten drukken.

Kans maken is simpel:

  1. Like PUURRR.
  2. Like Looselab
  3. Deel de winactie op Facebook

Deze actie is helaas verlopen.RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST