Inside Design Amsterdam 2013

Inside Design Amsterdam

Dit weekend is het weer zover: het centrum van de stad staat dan volledig in het teken van Inside Design Amsterdam. En omdat dit event 10 jaar bestaat, is het nog eens extra feest. Overal loop je tegen hotspots aan, van galleries tot picknicks in het park.

Je designrondje begint bij de ELLE Decoration Studio, in The Lobster House. Hier kom je de wereld van ELLE Decoration in 3D binnen, waarbij al je zintuigen centraal zullen staan. Wat we ons daarbij voor moeten stellen, geen idee, maar het zal vast weer verrassend leuk zijn. Ook krijg je hier de City Guide, waarin alle deelnemers en een plattegrond staan. Wandelen maar!
Inside Design Amsterdam Mae Engelgeer ontwierp haar wereld rondom het nieuwe Auping bed, Inside Design 2012

Ik kan je nu alvast verklappen dat je langs de leukste plekken in de Utrechtsestraat, het centrum, de Haarlemmerbuurt, de 9 straatjes, het Museumkwartier en niet te vergeten de Pijp komt. En wat je dan te zien krijgt? Het werk van bekende interieurmerken en ontwerpers, maar ook van fonkelnieuwe talenten die de meest uiteenlopende creaties laten zien. Krijg je onderweg trek of moeie voeten, dan stop je even bij een van de mobiele eetplekken. Het wordt sowieso een dag vol nieuwe inspiratie voor je huis.

Wat: Inside Design Amsterdam 2013
Wanneer: vrijdag 27 september t/m zondag 29 september
Tijd: van 10.00 tot 18.00 uur
Start: ELLE Decoration Studio (The Lobster House)
Adres: Frederiksplein 6-8hs
Tickets: € 12,50 online of € 15,- aan de deur
Websitewww.elle.nl/insidedesign

Ben je een liefhebber van fotografie, dan is photo fair Unseen ook wat voor jou. Op vertoon van je Inside Design Amsterdam-ticket krijg je hierop 25% korting. Andersom geldt de korting ook. Let wel op dat deze twee events in hetzelfde weekend vallen.


RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST