READING

Een kerstboom in huis, maar dan anders

Een kerstboom in huis, maar dan anders

Untitled copy

Een kerstboom halen, iedereen doet dat op zijn eigen manier. Mensen stoppen ‘m achterin de auto, in de bakfiets of slepen ‘m lopend achter zich aan. Kies je voor de fiets, dan is het altijd even puzzelen. Het scheelt al een hoop als je een bagagedrager hebt, maar dan nog is het geen appeltje eitje. Voor mij dan. Vroeger kwam ik (vloekend) met naalden in m’n vingers voor de deur aan. En dan moest ie ook nog naar boven, liefst zonder naalden te verliezen. Tja, je moet wat over hebben voor een beetje kerstsfeer in huis..

Vrolijk kerstfeest
Heb je nog geen boom in huis, en vind je het stiekem maar gedoe? Waarom moeilijk doen, als het ook makkelijker kan! Hang gewoon een ixxi aan de wand. Of stop een paar takken in een vaas, die kun je ook leuk versieren met lichtjes en ballen. Voorkomt een hoop gesleep en een (trappen)huis vol naalden. Ook een idee: haal je boeken uit de kast en stapel ze schuin op elkaar. Mis je uiteindelijk toch echt die dennengeur? Hang je favoriete foto’s dan in de boom, of aan de wand. Zien de kerstdagen er meteen anders uit.


design-kerstboom-ixxi

Header kerstboom

Kerstboom 6Kerstboom 9


RELATED POST

  1. Tessa

    19 december

    Wat een superleuke ideeën zitten ertussen! Ik heb zelf maar een ieniemienie kerstboompje gekocht (in verband met grijpgrage handjes van een 1-jarige boef), maar dit zijn natuurlijk ook heel erg leuke alternatieven.