READING

Koffie drinken bij ontwerp studio Eginstill

Koffie drinken bij ontwerp studio Eginstill

Koffie drinken Amsterdam Eginstill

Woon je in de Schinkelbuurt, dan weet je Eginstill misschien wel te vinden. Voor anderen is dit echt een verborgen parel. Je kunt hier niet alleen heel goede koffie drinken, je waant je ook nog eens in een heel mooi interieur. En dat is niet voor niks, want eigenlijk ben je hier terecht gekomen in een ontwerp studio. Eginstill maakt tafels, stoelen en kasten. Maar ze zijn voornamelijk gespecialiseerd in het ontwerpen van duurzame, eerlijke keukens. De jongens van Eginstill kunnen niet alleen heel goed tekenen en bouwen, maar ook koffie zetten kunnen ze als de beste.

Koffie, magazines en schommels
De koffiebar aan de voorkant is eigenlijk een uit de hand gelopen hobby, waar ze veel lol in hebben. En dat merk je. Een en al vrolijkheid daar. Je hebt zomaar kans dat het zoontje van Frans, de eigenaar, je croissant of worteltaart komt brengen. Om daarna snel weer met de andere kinderen te schommelen bij het raam. Ondertussen kun je lekker door de Elle Decoration heen bladeren. Op de bank, of aan de gigantisch lange houten tafel. Die ik ooit móet hebben. Net als de bank overigens, inclusief de kussens, en die leren stoelen..


Koffie drinken AmsterdamKoffie drinken AmsterdamKoffie drinken AmsterdamKoffie drinken AmsterdamKoffie drinken AmsterdamKoffie drinken AmsterdamKoffie drinken AmsterdamKoffie drinken Amsterdam

Adres: Schinkelhavenkade 6
Plaats: Amsterdam
website: www.eginstill.com


RELATED POST

  1. Inge

    6 april

    Wat een super tip! Ik woon in deze buurt maar had dit verborgen pareltje nog nooit opgemerkt. Echt een fantastische plek om inspiratie op te doen voor je eigen huis. Binnenkort beginnen ze ook een concept store.