READING

Een beetje Scandinavië in Antwerpen

Een beetje Scandinavië in Antwerpen

Antwerpen winkelen moose

Ben je toch in Antwerpen aan het winkelen, breng dan zeker een bezoekje aan Moose in the city. Dit is een woon-/kledingwinkel, reisbureau én expositieruimte. Allemaal in het teken van Scandinavië. Als je binnenkomt, kun je aan de linkerkant meteen plaatsnemen om je droomreis te boeken. Of je nu wilt slapen in een ijshotel, met de hondenslee door Lapland wilt crossen of je wilt vergapen aan het Noorderlicht. Het North & Away team vertelt je de geheime plekken, en kan ze direct voor je vastleggen als je wilt. Antwerpen winkelen Moose

Inpakken en wegwezen
Als je doorloopt, kun je meteen warme en avontuurlijke kleding inslaan. Want dat heb je natuurlijk wel nodig daar. Toch is dat niet het enige wat aan de rekken hangt. Ook casual kleding voor thuis vind je hier. Net colbertje erbij en je kunt er ook mee naar je werk.

Antwerpen winkelen moose

Wat Scandinavië voor thuis
Duurt het nog even voor je noordwaarts gaat, breng dan alvast wat Scandinavië mee naar huis. Bekendere merken als HAY en Muuto staan voor je uitgestald, maar ook verrassende producten van nieuwe merken. En zie je door de bomen het Scandinavische bos niet meer, dan zit je met een wild vachtje altijd goed. Antwerpen winkelen moose Antwerpen winkelen moose Antwerpen winkelen moose Antwerpen winkelen moose

Adres: Ijzerenwaag 10
PlaatsAntwerpen
LandBelgië
Website: www.moose-in-the-city.com
Facebook: www.facebook.com/moose.in.the.city.antwerp

Ik geef toe, het is niet zo makkelijk om te vinden.. Als je buurtbewoners vraagt naar de Ijzerenwaag, staan ze je glazig aan te kijken. Maar als je dan Moose in the city zegt, lichten ze op. Als je tussen de Kammenstraat en de Nationalestraat loopt, ben je in ieder geval warm.


RELATED POST

 1. Hannelore

  16 januari

  Ik ben er pas voor het eerst geweest en ik dacht… hier wil ik wonen!
  Ik zou gemakkelijk mijn hele huis bijeen kunnen winkelen hier!

 2. Nathalie

  16 januari

  om nog niet te spreken over hun zalige boeken-en dvd-hoek met al die zalige detectives en series! 🙂 Koop u een fleecedekentje, een Deense design-mok voor een heerlijke – ok liefst fairtrad – koffie of thee, en kruip er met een goed boek onder! Zààlig!