Op vakantie in je eigen stad

Hotel AmsterdamHotel De Hallen

Volgend weekend is de Amsterdamse, Rotterdamse en Haagse Hotelnacht! Woon je daar, dan mag je tegen een aantrekkelijke prijs in een van de vele hotels slapen. In het Conservatorium hotel in Amsterdam bijvoorbeeld, het Bilderberg Parkhotel in Rotterdam of Hotel des Indes in Den Haag. Lekker op vakantie in je eigen stad. Is eigenlijk helemaal zo gek nog niet.

Het zonnige zuiden van Amsterdam
En voordat je het bed in duikt, staat er een feestje op het programma. In Amsterdam zijn er bij Hotelnacht not Hotelnacht live optredens van muzikanten in de lobby met Gin & tonics en lekkere hapjes. En in het Conscious Vondelpark mag je lekker rollerskaten door het hotel. Trek je glitterpakje aan, toupeer je haar en doe mee met de workshop voor nieuwe moves. Begeef je je liever op glad ijs? Dan moet je richting het zonnige zuiden. Want op de Zuidas kun je schaatsen op het Manhattan Winterterras van Crowne Plaza Amsterdam South.

Kijk snel op amsterdamsehotelnacht.nlrotterdamsehotelnacht.nl of haagsehotelnacht.nl waar er nog een kamer vrij is. En slaap je liever in je eigen bed, dan kun je ook alleen een ticket kopen waarmee je toegang hebt tot alle hotelfeestjes. Hotel AmsterdamConservatorium Hotel

Hotel AmsterdamHotel Not Hotel

 


RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST