Hangmat of caravan bij Hotel Daniel

Daniel Hotel WenenIk ben nog nooit in Wenen geweest, maar als ik er heenga, weet ik al wel waar ik wil overnachten: Hotel Daniel. Dat volledig in het teken staat van urban luxury. Zo kun je kiezen voor een smart room met regendouche, de Panorama kamer met een geweldig uitzicht of de Hammock kamer waar je kunt luieren in je hangmat. En heb je meer zin om te kamperen, dan mag je de tuin in. Daar staat namelijk een retro caravan waar je in kunt slapen. En badderen.

Daniel on wheels
In de ochtend ontbijt je in de bakery. Take-away kan ook, als je liever in de buitenlucht je croissant wilt opeten. Of je neemt muffins mee voor onderweg, tijdens je fietstour door de stad. Want die kun je hier al voor 5 euro huren. Voor de wat minder sportievelingen onder ons hebben ze ook een Vespa klaarstaan. Kortom, Hotel Daniel is voor iedereen de ideale plek om te overnachten. Welke kamer is nu al jouw favoriet?

Land: Oostenrijk
Stad: Wenen
Boeken via: www.booking.com

Daniel Hotel WenenDaniel Hotel WenenDaniel Hotel WenenDaniel Hotel WenenDaniel Hotel WenenDaniel Hotel WenenDaniel Hotel WenenDaniel Hotel Wenen

 


RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST