Hotel De Hallen in Amsterdam West

Hotel Amsterdam West De Hallen

Gisteren was de officiële opening van Hotel De Hallen. Jullie denken vast: dat was toch al open? Klopt, maar de laatste maanden moesten ze nog even de puntjes op de i zetten. Nu is het écht helemaal af, en was het tijd om de champagnefles te ontkurken. Ik was natuurlijk hartstikke nieuwsgierig naar de kamers, en mocht meteen even spieken. Ze waren groter dan ik verwacht had na het zien van de foto’s. Met een doorkijkje vanuit het bed naar de design badkamer. Ben ik gek op. Maar de suite was toch wel de klap op de vuurpijl. Supergroot met uitzicht op het Bellamyplein en het terras van Remise47. Hier zou ik best een keer wakker willen worden.

Appartementen in 2015
Hotel De Hallen is van Vondel Hotels, een collectie van 4-sterrenhotels, appartementen en restaurants. Ze zijn al in 2007 gestart met dit project van De Hallen. Duurt dus even, maar dan heb je ook wat. En ze zijn hier met nóg iets bezig.. Aan de kant van de Bilderdijkkade worden namelijk appartementen gebouwd, waar Vondel Hotels er een paar van gaat inrichten en verhuren voor shortstay. Die zijn eind volgend jaar af, dus daar moet je nog heel even geduld voor hebben.

Een ei hoort erbij
Terug naar het hotel. Vanuit je kamer loop je binnendoor zo het bijbehorende restaurant Remise47 in, waar je ’s morgens kunt ontbijten met een uitgebreid buffet. Mijn favoriete eetmoment van de dag. Met eieren natuurlijk. Of doe eens gek, en ga van start met een pannenkoek. Heb je daarna energie genoeg om de andere zes hallen in te gaan met een bibliotheek, bioscoop, studio, foodcourt en restaurants. Kijk maar uit, straks kom je nog tijd tekort om de rest van Amsterdam te ontdekken. 


Hotel Amsterdam West De HallenHotel Amsterdam West De HallenHotel Amsterdam West De HallenHotel Amsterdam West De HallenHotel Amsterdam West De Hallen

Adres: Bellamyplein 47
PlaatsAmsterdam
WijkWest
Boeken via: Booking.com


RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST