READING

Overnachten in Maastricht: Townhouse Hotel

Overnachten in Maastricht: Townhouse Hotel

Hotel MaastrichtVorige keer dat ik ging overnachten in Maastricht, sliep ik in het Teaching Hotel. Dit keer niet. Het Townhouse Hotel was aan de beurt. En dat beviel meer dan prima. Toen ik binnenkwam, kreeg ik meteen een soort van thuisgevoel, a la doe waar je zin in hebt. Komt misschien door de pan soep die voor je klaar staat, of omdat iedereen in lekkere stoelen magazines zat te lezen, voor de open haard.

Bed van je dromen
De kamers zijn heel gezellig ingericht, met wat boekjes naast je bed. Dat bed is trouwens hemels. Tja, wat wil je ook anders met Hästens. Hoorde altijd al dat dit ‘je-van-het’ moest zijn, maar nu ben ik overtuigd. Echt het bed van je dromen. Je bent hier dus zeker verzekerd van een goede nachtrust, én een lekker ontbijt. Van yoghurt met cruesli en vers fruit tot scrambled eggs op een knapperige boterham.

Hotel MaastrichtHotel Maastricht

Gouden tip
Ga je hier een keer in je eentje slapen, huur er dan wat gezelligheid bij: een goudvis! In een kommetje voor naast je bed. En houd je niet van vissen, dan kun je altijd de living in. Lees een krantje aan de lange houten tafel, een goed boek op de bank bij het raam, of duik de hangmat in om televisie te kijken. En vergeet uiteraard vooral niet Maastricht in te gaan. Het hotel zit om de hoek bij mijn favoriete wijk Wyck. Van daaruit loop je de brug over en zit je midden in het centrum. Kun je lekker winkelen, en vlaai eten.Hotel Maastricht

Adres: St. Maartenslaan 5
Plaats: Maastricht
Boeken via: Booking.com


RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST