READING

Nooit meer de deur uit zonder Galaxy TabPro S

Nooit meer de deur uit zonder Galaxy TabPro S

Advertorial. De vakantie staat voor de deur. De tas is gepakt en het is de hoogste tijd om naar Schiphol te racen. En dan slaat het moment van de twijfel toe; zal ik m’n laptop nou wel of niet meenemen? Het liefst heb ik hem altijd in de buurt, maar ja, het weegt natuurlijk wel wat. En hij neemt nog ruimte in beslag ook. Meestal besluit ik last minute de laptop toch achter te laten, en mis ik hem al als ik de hoek om ben. Niet echt gezond, ik weet het…

Beauty & brains
Gelukkig is er nu een oplossing: de Samsung Galaxy TabPro S [met link]; met de beauty van een tablet en de brains van een laptop. Superslank (6,3 mm) en ultralicht (685 gram). Zo kan ie makkelijk in de handbagage zonder me een ongeluk te tillen. Op het 12” Full HD Plus Super AMOLED touchscherm kan ik dan tenminste meteen een artikel schrijven als ik een leuke hotspot heb gespot. En dat typt makkelijk weg met het full-sized toetsenbord met touchpad.

Altijd bereikbaar met 4G
De foto’s kan ik ook meteen uploaden en bewerken, door Windows 10 en de Intel Core M-processor gaat dat heel snel. Waar dan ook. Want als de TabPro S in 2,5 uur is opgeladen, kan hij de hele dag zonder stroom. Tot wel 10 uur. En kies je trouwens voor de versie met Windows 10 Pro met 4G, dan ben je ook nog eens overal bereikbaar. Altijd handig.

Wil je meer weten over de Samsung Galaxy TabPro S, bekijk dan snel de video.

 

 


COMMENTS ARE OFF THIS POST