READING

Overnachten in Middelburg: Nr. 19 Bed&Bubbels

Overnachten in Middelburg: Nr. 19 Bed&Bubbels

Overnachten in Middelburg
Kort geleden ben ik een weekendje naar Middelburg geweest. Een plek waar je een keer in je leven geweest moet zijn, gewoon om ’t gezien te hebben. Echt hele leuke winkeltjes kon ik niet zo vinden, maar restaurantjes des te meer. Het stadje ademt een en al vakantie uit. Ben je meer van het luieren en mensen kijken, dan zit je hier helemaal prima. Aan terrassen geen gebrek.

Bubbels en magazines
Blijf je overnachten in Middelburg, dan moet je bij Nr. 19 Bed&Bubbels zijn. Een leuk appartement boven een restaurantje, midden in het centrum. Niet alleen een fles bubbels staat daar op je te wachten, ook een tafel vol Linda magazines en Lonely Planets om te verslinden. Plof lekker neer op de bank, het rondje Middelburg komt later wel.

Overnachten in Middelburg

Mind your step
De slaapkamer is op zolder. Daar vind je een groot bed en allemaal lijstjes met tekeningen en mooie spreuken erin. Kijk je uit het dakraam, dan zie je de buurtbewoners in hun tuin van het zonnetje genieten. Waar je alleen even op moet letten, is als je het trappetje (de ladder) opgaat naar zolder. En nog net iets meer als je de volgende ochtend weer naar beneden gaat. Ben je weer beneden, dan is het ontbijt aan de beurt. Sowieso mijn favoriete maaltijd van de dag. Je kunt je buik rond eten aan vers afgebakken brood, zalm, eieren, jammetjes en fruit. Verwend word je hier zeker.

Adres: Damplein 19
Wijk: Centrum
Plaats: Middelburg
Boeken via: booking.comOvernachten in Middelburg


RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST