READING

WIN een stedengids van The 500 Hidden Secrets: Ant...

WIN een stedengids van The 500 Hidden Secrets: Antwerpen, Gent of Parijs

The 500 hidden secretsGa je een weekendje naar een nieuwe stad, dan heb je natuurlijk geen zin om met de stroom mee te lopen en bij de grote winkelketens uit te komen. Maarja, je hebt ook geen zeeën van tijd om alle steegjes in te duiken in de hoop mooie ontdekkingen te doen. Geen nood, met The 500 Hidden Secrets in je tas weet je precies waar je moet zijn.

Van Brussel tot Parijs
Derek Blyth begon in 2012 met The 500 Hidden Secrets of Brussels. Mensen waren er dolenthousiast over; ze leerden een kant van Brussel kennen waarvan ze niet wisten dat die bestond. Inmiddels is er al een vierde editie gedrukt, met elke keer weer nieuwe plekken erbij. Antwerp, Ghent, Paris (door Marie Farman) en Flanders Fields & Belgian Coast volgden. Met succes. En omdat het zelfs voor Derk niet te doen is om álle geheime plekken te weten, kreeg hij hulp van een aantal locals. Van journalist tot ondernemer.Stedentrip Gent

100 x de top 5
Wees niet bang dat je in de boekjes de weg kwijtraakt. Er zijn 100 categorieën, en die staan in overzichtelijke rijtjes van vijf. Zoals de vijf mooiste designwinkels, lekkerste Italiaanse restaurants en meest bijzondere B&B’s. Maar ook de vijf leukste tramroutes in Antwerpen komen naar voren, straatjes met street art in Gent en vintage markten in Parijs. Verwacht dus geen standaard attracties, het is een stedengids voor mensen die de échte stad willen ontdekken.

Luster: buitengewone boeken
The 500 Hidden Secrets serie wordt uitgegeven door Luster, die bekendstaat om hun buitengewone boeken. Eerder was ik al enthousiast over hun mooie boek At the Ocean, met wereldwijde woningen aan zee. Die blader ik nog regelmatig door voor wat inspiratie. Maar ze geven ook boeken uit over architectuur, cultuur, design, food, fotografie, interieur en reizen. Van designers en hun huis tot indrukwekkende concepten op het gebied van eten en drinken. Op hun blog vind je onder al deze categorieën trouwens ook leuke artikelen. Adresjes waar je bijvoorbeeld de mooiste vintage serviezen kunt huren voor een feestelijk etentje.Stedentrip Parijs

Win The 500 Hidden Secrets!
Looselab mag drie van jullie blij maken met een stedengids van The 500 Hidden Secrets: Antwerpen, Gent en Parijs! Zodat je jouw favoriete stad van een heel andere kant leert kennen. Kans maken is simpel:

1. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Looselab (dan blijf je meteen op de hoogte van de leukste hotspots, producten en acties)
2. Geef onder het actiebericht op Facebook aan welke stedengids jij wilt winnen

Maandag 13 april maken we de winnaars bekend. Succes!

Update: deze actie is helaas verlopen..
COMMENTS ARE OFF THIS POST