Vintage meubels bij Harvest & Co.

Vintage design meubels

Ben je gek op vintage design meubels, dan moet je bij de Eerste Constantijn Huygenstraat net even het hoekje om lopen. Daar zit Harvest & Co. Als je binnenkomt, krijg je meteen zin om aan een van de tafeltjes een koffie van Headfirst Coffee Roasters te bestellen. En een stuk worteltaart. Gezellig tussen de creatievelingen, die hier een hoop inspiratie opdoen zo tussen de magazines, boeken, tassen, vintage kleding en woonaccessoires.
Vintage design meubels

Duik de garage in
Loop je door naar achteren, dan wachten je daar geweldige stoelen en lampen. Het staat echt vol met vintage design meubels en hebbedingen. Met tussendoor een verdwaalde cactus. Zit je thuis al goed met je tafel en stoelen, dan val je vast voor een van de meest uiteenlopende woonaccessoires. De lijstjes met veren erin bijvoorbeeld.

En dan is er nog één ruimte over: de garage. Daar zijn al heel wat creatieve ideeën ontstaan voor verschillende interieurprojecten.

Vintage design meubels Vintage design meubels Vintage design meubels Vintage design meubels Vintage design meubels

Jeroen en Denise zorgen dat de winkel continu vol leuke spullen staat. Heb je wat advies nodig, dan kun je hen altijd even op de schouder kloppen. Ze geven je graag tips voor je huis.

Adres: Tweede Helmersstraat 90-96
Plaats: Amsterdam
Wijk: West
Website: www.harvestandcompany.com

Heb je nog energie over om verder te winkelen, loop dan door naar de Overtoom. Daar vind je de woonwinkel Friday Next, waar je ook nog eens heel goed kunt lunchen.


RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST