READING

Hamburgers eten bij Burgerij Antwerpen

Hamburgers eten bij Burgerij Antwerpen

De burgerij antwerpen

Beste Burger van ’t Stad
Heb je zin in een hamburger, dan moet je bij de Burgerij in Antwerpen zijn. Tijdens lunch en diner bakken ze de burgers a la minute. Een sappig stuk vlees dus, zo van de grill. Met een uniek kruidenmengsel van de chef, die voor elke burger weer anders is. Welke je ook kiest, het is hoe dan ook de ‘Beste Burger van ’t Stad’.

De burgerij antwerpen

Over de koetjes en de lammetjes
Dan even over de herkomst van het vlees. Want: “Lekker is goed. Lekker, puur én smaakvol nog beter.” Voor het rundvlees hebben ze dan ook gekozen voor het ras ‘Blanc Bleu Belge’ uit Luxemburg. De lammetjes zijn geboren en getogen op Texel, en hebben minstens 100 dagen lopen grazen en dartelen in de wei. Dat schijn je te proeven aan het lamsvlees, maar laten we daar verder niet te veel op ingaan.

De burgerij antwerpen

Verzin een hamburger
Houd je van kokkerellen? Laat de chef van de Burgerij weten hoe je met maximaal 7 ingrediënten jouw favoriete burger maakt. Dan kom je misschien wel een maandje met je hamburger en naam op het suggestiebord terecht. Wat jij daar zelf aan hebt? Je krijgt samen met nog een geluksvogel je eigen hamburger geserveerd, inclusief drank. En een beetje naamsbekendheid natuurlijk.


De burgerij antwerpen

Kies je voor de Burgerij bij MAS, dan heb je ook nog eens een hele mooie wandeling vanuit het centrum te pakken. Op naar het Eilandje!

Locaties Burgerij

Burgerij Eilandje
Sint-Laureiskaai 8
2000 Antwerpen

Burgerij Berchem
Tramplein 2
2600 Berchem

Burgerij Schoten
Brechtsebaan 298
2900 Schoten

Websitewww.burgerij.beRELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST