READING

Mijn lokale held: Joes van café Louis

Mijn lokale held: Joes van café Louis

Lokale-held-LooselabING vroeg me wie mijn lokale, ondernemende held van Amsterdam is. Daar hoefde ik niet lang over na te denken: Joes van café Louis. Zat je hier vorig jaar nog in een muffe kajuit met dronken matrozen, nu herken je het niet meer terug. In een paar maanden heeft hij het omgetoverd tot een plek waar iedereen zich thuisvoelt. Zowel buurtgenoten als toeristen zijn gek op deze échte Amsterdammer. Net als op zijn collega’s trouwens, die zichtbaar met plezier in Louis staan.

Van sukade tot kater
‘s Zomers heb je op het terras de gracht aan je voeten liggen, binnen maken de hoge ramen de industriële ruimte enorm licht. Achterin zijn er een paar dichtgeplakt, zodat buiten het oudste beroep ter wereld ongestoord kan worden uitgeoefend. Maar daar merk je verder niks van. Wat je hier kunt doen? Een tijdschrift lezen met een kop koffie erbij, een broodje warm sukadevlees eten (aanrader!), borrelen na het werk, ouwe hoerenlopers checken of de rooie kater aaien. Want ja, Staal Rosso Ferdinand I is hier eigenlijk de baas, en wil niets liever dan met je op de bank hangen.

Vind jij ook dat Louis moet winnen? Ga dan snel naar ze toe om het stemkaartje in te vullen, of doe dit bij het dichtst bijzijnde ING kantoor op de Haarlemmerdijk. Wint Louis, dan maak jij kans op €100,-. Op de website van de ING lees je meer over deze campagne! Cafe Louis Amsterdam Cafe Amsterdam

Adres: Singel 43
PlaatsAmsterdam
WijkCentrum
Website: www.louis-amsterdam.nl
Facebookwww.facebook.com/louiscoffeebarlunch


RELATED POST

  1. Fleur van Vos

    15 oktober

    Wat is dat cafe leuk ingericht!