READING

Vlaams Limburgse gezelligheid bij Fier Amsterdam

Vlaams Limburgse gezelligheid bij Fier Amsterdam

Fier Amsterdam

Als je bij Fier naar binnen stapt valt één ding je meteen op: de bergen gepelde pindadoppen op de grond. Iedereen zit namelijk lekker pinda’s te eten aan de bar, en wat ze niet opeten, mogen ze op de grond gooien. En dat geeft meteen een ontspannen sfeer. Voorin overheerst dus een gezellig kroeg gevoel. Loop je door de pindadoppen door naar achteren, dan beland je echt in het restaurant gedeelte. De tafeltjes hebben allemaal zicht op de grote zwarte krijtwand, waarop de specials van de dag staan geschreven.

Zo uit de Big Green Egg
Fier heeft een Vlaams Limburgse menukaart. Voor 15 euro krijg je al een Poussin, uit de Big Green Egg (!) die overigens al jaren op mn verlanglijstje staat. Maarja, waar laat je zo’n ding op je balkon? Terug naar de bijgerechten. Die mag je namelijk zelf kiezen. Je zit niet vast aan de Vlaamse dikke frieten, dunne kan namelijk ook, of aardappelkroketjes. Dat geldt trouwens ook voor de groenten en het sausje. Allemaal geserveerd op een grote houten plank. Ideale locatie voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Je zit hier dus de hele dag goed.Fier Amsterdam

Adres: De Clerqstraat 79
Plaats: Amsterdam
WijkWest
Websitewww.facebook.com/FierAmsterdam

Vlak in de buurt vind je Razmataz, die nog zuidelijker gaan met een Franse kaart. Ook hier kun je de hele dag terecht voor goed eten en drinken. En wat dacht je van een pizza om de hoek bij Bar Spek?


RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST