READING

Morgan & Mees: hotel en restaurant in Amsterd...

Morgan & Mees: hotel en restaurant in Amsterdam

Hotel Amsterdam West Morgan Mees

Weet je nog dat er vroeger op de hoek van de 2e Hugo de Grootstraat de sportschool Shape All zat? Op een gegeven moment was die ineens weg. Nu, twee jaar later, is er iets véél beters voor in de plaats gekomen. Morgan & Mees: een hotel met restaurant. Als je bij binnenkomst de vloer in de hal ziet, weet je meteen dat het met de inrichting wel goed zit hier.

Van ontbijt tot dessert
Links is een bar gedeelte, waar mensen vooral na het eten nog even naborrelen. Of ervoor. En aan de andere kant zit het restaurant. Met open keuken, waar ze internationale gerechten op de borden toveren. Van Asian crab tot geroosterde zwartpootkip. Maar ook voor lunch en borrel staat er voor ieder wat wils op de kaart. En laten we mijn favoriete eetmoment van de dag niet vergeten: het ontbijt. Een feest voor de hotelgasten, en ook voor jou als je wilt. Want je mag hier ’s morgens vroeg gewoon binnenlopen.

Bed, bad en inloopdouche
Maar ik was natuurlijk het meest nieuwsgierig naar de hotelkamers. Er zijn er negen, de een nog mooier dan de ander. De zwarte treden leiden je er vanzelf heen. Waar je ook loopt, die houten vloer blijft me verrassen. Samen met het vleugje vintage in de kamers, vooral de kelims maken het helemaal af. Aan de achterkant heb je een onwijs mooi uitzicht op de binnentuin. Maar boven is toch wel de mooiste, met midden in de kamer een bad. En daarachter een inloopdouche. Ik ben jaloers op iedereen die hier gaat overnachten. Misschien moet ik binnenkort ook maar eens op vakantie naar West..

Adres: 2e Hugo de Grootstraat 2
WijkWest
PlaatsAmsterdam
Boek een kamer: booking.com
Reserveer een tafel: couverts.nl
Hotel Amsterdam West Morgan MeesHotel Amsterdam West Morgan MeesHotel Amsterdam West Morgan MeesHotel Amsterdam West Morgan MeesHotel Amsterdam West Morgan Mees

Fotografie: Moonjansen


RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST