READING

Lavinia: healthy food in de Kerkstraat

Lavinia: healthy food in de Kerkstraat

Lavinia Healthy Food Amsterdam Twee jaar geleden openden Sonja en Karel de deuren van Lavinia. Een eigen lunchtentje, vernoemd naar hun dochter. Geen vette happen, maar healthy food. Hier ontbijt je met banana pancakes en eet je in de middag een pizzetta met homemade hummus. De gezonde trend uit New York en Parijs spotten ze al vroeg met hun cateringbedrijf food fantasie. Zo kwam er steeds meer vraag naar bijvoorbeeld superfoods en biologische ingrediënten. De stap naar een plek voor ontbijt en lunch was snel gezet. In hartje Amsterdam.

Nog een Lavinia
De naam kom je niet vaak tegen, maar toch liep er in de stad nóg een Lavinia rond. Een foodblogger die in de Kerkstraat ineens haar naam op de gevel zag staan. Ze zat in de kantoorjobs en was dat stilzitten zat. Ze wilde vrijheid om te bewegen, de handen uit de mouwen steken. Voor een foodbloggers event was ze hier al eens binnen geweest. Toen ze besloot het roer om te gooien, hoefde ze dan ook niet lang na te denken waar ze graag zou willen werken. Kan ik me helemaal voorstellen, want zowel het interieur als het eten is een lust voor het oog. Inmiddels runt ze hier de boel, en straks ook aan de andere kant van de stad. Woon je in Zuid? Dan heb je geluk. Eind deze zomer komt er namelijk een tweede vestiging, op de Amstelveenseweg.

Adres: Kerkstraat 176
PlaatsAmsterdam
WijkCentrum
Website: www.laviniagoodfood.nl

Lavinia Healthy Food Amsterdam Lavinia Healthy Food Amsterdam Lavinia Healthy Food Amsterdam Lavinia Healthy Food Amsterdam
RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST