READING

Hartje Oost: koffieboetiek in de Javastraat, Amste...

Hartje Oost: koffieboetiek in de Javastraat, Amsterdam

Lunch Amsterdam oost
Bij Hartje Oost kun je voorin lekker koffie drinken, taartjes eten of goed lunchen voor de hongerige magen onder ons. Een zuurdesembroodje van De bakker van Oost, met Pekingeend van de Toko bijvoorbeeld. Verrassende combinaties uit de buurt dus, en hartstikke vers. Maar er is meer..Lunch Amsterdam oostLunch Amsterdam oostLunch Amsterdam oost

Merken die goed doen
Ik was er afgelopen weekend vooral voor een kop koffie, maar was zoals gewoonlijk ook wel nieuwsgierig naar het winkeltje helemaal achterin. In het midden staat een kast vol handgemaakte sieraden van gevonden materialen, geurkaarsen die ruiken naar een vakantieparadijs, ansichtkaarten met vogeltjes en leuke boekjes. En daaromheen hangen de rekken vol met zomerse kleding.

Alle producten zijn uniek, en zorgvuldig geselecteerd door Eline. Ze wordt blij van merken die ‘goed’ doen. “Zoals Toms, die schoenen verkoopt en voor elk verkochte paar een kind tot zijn 18e jaarlijks een paar schoenen schenkt. Als je dat als klant weet, dan loopt dat toch lekkerder.” Eens.


Lunch Amsterdam oostLunch Amsterdam oost

Kom je bij de kassa aan, dan is de kans groot dat je verleid wordt door de chocoladeverrassingen van Simply Chocolate. Zo bezweek ik voor de Undercover Goji. Al met al: ben je tijdens het struinen over de Javastraat toe aan een pauze, dan is dit de perfecte tussenstop. Voor koffie, taart, lunch en rondneuzen in de boetiek.

Adres: Javastraat 23
PlaatsAmsterdam
Wijk: Oost
Website: www.hartjeoost.nl 


RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST