Lunchen in Antwerpen: Tinsel

Lunchen in Antwerpen Bij Tinsel kun je geweldig lunchen en koffie drinken. Maar dan moet je wel eerst even zelf aan de slag. Want kiezen word je hier niet makkelijk gemaakt. Van toast met bladspinazie en spiegeleitjes tot soep met broccoli en venkel. En koekjes hebben ze ook. Doen het sowieso altijd goed bij je café latte.

Kiezen en scheuren
Keuze gemaakt, grijp dan naar het afscheurboekje voor je neus op tafel. Je weet wel, zo eentje die voeger in je Yatzee doos zat. Hierop schrijf je wat je wilt eten en drinken, kruis nog even aan waar je zit op het mini plattegrondje en dan op naar de kassa. Vervolgens wordt je taart, sandwich of salade vanzelf bij je gebracht.
Lunchen in Antwerpen

Geuren en kleuren
Dat het eten hier lekker is, staat vast. Maar het oog wil natuurlijk ook wat. Meteen links kun je neerploffen in een kleurrijke, gezellige zithoek. Maar ook aan de lange tafel zit je goed. Je moet wel even richting ’t Zuid wandelen, want Tinsel vind je aan de Vlaamse Kaai in Antwerpen. Ideaal om te stranden na al die inspiratie in de winkel Espoo. Die er vlak bij zit.Lunchen in Antwerpen

Adres: Vlaamse Kaai 40
Plaats: Antwerpen
Wijk: Zuid
LandBelgië
Websitewww.tinsel.be


RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST