Concept store Sukha in Amsterdam

Winkelen Amsterdam Sukha

Dit is ‘m dan, mijn favoriete winkel in Amsterdam: Sukha. Een soort miniwarenuis met de leukste spullen op het gebied van kleding en interieur. Met merken als Humanoid, Bellerose en van Sukha Atelier. Die laatste worden ontworpen door mede-eigenaressen Irene en Sam. Unieke items dus. En verantwoord. Net als de meeste andere producten in de winkel, die veelal in Marokko, Nepal en India worden gemaakt. Mijn wannahave Nest XXL van Zilalila ligt hier ook.

Levensvreugde
Sukha betekent levensvreugde in het Sanskriet. En die overlaat je meteen als je hier bent. Door de etalage met gebreide poefen en de grote hangmat. De rekken vol mooie kleding. Mooi gedekte tafels met serviezen en interieurboeken. Maar misschien nog wel het meest door de handgemaakte slingers en vrolijke gedichtjes. En die vind je door de hele winkel terug. Op het raam, de muur, maar ook op ansichtkaarten die je kunt kopen. Steeds weer andere. Verslavend!


Winkelen Amsterdam SukhaWinkelen Amsterdam SukhaWinkelen Amsterdam SukhaWinkelen Amsterdam SukhaWinkelen Amsterdam SukhaWinkelen Amsterdam Sukha

 

Adres: Haarlemmerstraat 110
PlaatsAmsterdam
Wijk: Centrum
Website: www.sukha-amsterdam.nl


RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST