Pizza Revolution in Overveen

Pizza Revolution Overveen

Als we vanuit Amsterdam westwaarts gaan om ergens wat te eten, is dat meestal Haarlem of aan het strand. Maar daartussenin blijkt het ook goed toeven. In Overveen! Bij Loetje natuurlijk als je van biefstuk houdt, maar ik ben toch meer van de pizza’s. Dus dan beland je automatisch aan de overkant, bij Pizza Revolution.

Van mobiele houtoven tot pizzeria
En die is opgericht door Pebbles Gockel en Eveline van Haastert. Eveline heeft jarenlang met een mobiele houtoven de lekkerste pizza’s gebakken op feesten en partijen. En Pebbles heeft als oprichtster van George en The Dutch Co. in Amsterdam haar ervaringen in de horeca aan dit recept toegevoegd.

Lust voor het oog
Hier komen de pizza’s dus zo uit de houtoven. Toen ik er was (op zondagavond) waren er nogal veel kinderen, dus de konijnenpizza’s vlogen me om de oren. Ook al zagen ze er leuk uit, ik ging toch voor de Finocchione, want ik ben gek op venkelsalami. Maar ben je daar niet van, dan staat de kaart nog vol andere pizza-opties. Ongetwijfeld ook superlekker. En laten we de inrichting niet vergeten: een lust voor het oog. Niet zo gek dat de buurvrouw hier zingend haar jas aan deed om weer tevreden huiswaarts te gaan.


Pizza Revolution OverveenPizza Revolution OverveenAdres:  Bloemendaalseweg 333
Plaats: Overveen
Websitewww.pizzarevolution.nl


RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST