READING

Wilde Zwijnen: geliefd restaurant in Amsterdam Oos...

Wilde Zwijnen: geliefd restaurant in Amsterdam Oost

Restaurant Amsterdam Oost Wilde Zwijnen

Wilde Zwijnen stond al heel lang op m’n lijstje van restaurants waar ik nog eens wilde eten. Maar als je in West woont, zit dit restaurant niet echt om de hoek. Ik wist dat het in Oost was, maar waar precies, geen idee. Tot ik er vorige week toevallig langsfietste op zoek naar een plek om te eten. Ik zag een gezellig terras en dacht: dáár wil ik zitten. En toevallig hing naast de deur het bordje met Wilde Zwijnen erop. Wat een verrassing! Omdat het nog niet zo druk was, zouden ze een plekje apart houden voor later. Kon ik snel nog even een drankje doen bij Bar Joost. Toen ik terugkwam, waren op alle tafeltjes de namen gekrijt van de mensen die kwamen eten. Best een leuk gezicht.

Roze pasta met gele bieten
Je zit hier niet alleen heel gezellig op het bruisende Javaplein, het eten was boven verwachting goed. Vooral het hoofdgerecht. Nu ben ik al snel blij als er pasta op het menu staat, maar als die dan ook nog roze is.. Een kleurrijke explosie op mn bord met die gele bietjes erbij. En ook belangrijk: superlekker! Toen we weggingen, kreeg ik ook nog eens een mooie tas mee, “alsjeblieft, voor de picknick” zei het aardige meisje achter de bar. Goed idee, want dat doe ik veel te weinig!

Restaurant Amsterdam Oost Wilde ZwijnenRestaurant Amsterdam Oost Wilde ZwijnenRestaurant Amsterdam Oost Wilde ZwijnenRestaurant Amsterdam Oost Wilde Zwijnen
Adres: Javaplein 23
PlaatsAmsterdam
Wijk: Oost
Website: www.wildezwijnen.com


RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST