READING

Gezonde workshops van SLA LAB op Westerstraat

Gezonde workshops van SLA LAB op Westerstraat

sla saladebar amsterdamSLA is nog maar net een half jaar open, en heeft nu al een tweede vestiging geopend op de Westerstraat in de Jordaan. Hetzelfde concept als op de Ceintuurbaan natuurlijk, maar met iets extra’s: ze gaan hier workshops geven in het SLA LAB. Je leert van inspirerende experts de wondere wereld van food kennen. SLA trapt af met de workshop Superfood detox op 26 januari, die al volledig is volgeboekt. Maar geen zorgen, deze komen er nog aan:

Februari: Nurture nature met Stadswild
Deze workshop staat in het teken van je body en mind. Sterrenkok en Food Creativ Edwin Sander leert je de perfecte post workout smoothies te maken. Voortaan is je lichaam weer snel hersteld na je rondje hardlopen.
Zondag 23 februari van 16.00 -18.00 uur, 27,50 euro.

Maart: Biologische wijnproeverij
Kom alles over biologische wijnen te weten. Hoe je moet proeven, wat je proeft en wat biologische wijnbouw inhoudt. Laat die wijnkaart in het vervolg maar aan jou over.
Zondag 30 maart van 16.00-17.30 uur, 30 euro

April: Soul food
Tijdens deze workshop leer je over de basisprincipes van Ayurveda. Jouw eigen menstype staat centraal, want elk lichaam heeft andere behoeftes. Straks weet jij precies welk type eten jou het beste in balans houdt. Hierna gaan jullie een lekkere “soulvolle” salade maken.
Zondag 6 april van 15.00-17.30 uur, 30 euro

Mei: Koken met bloemen
Jonathan van het restaurant Vork & Mes zal een demonstratie geven hoe je de ultieme salade met bloemen bereidt. Leuk al die kleurtjes! Maar ook de rauwe groenten worden niet vergeten. En de dressing, die natuurlijk ook van bloemen wordt gemaakt.
Zondag 18 mei van 16.00-18.00 uur, 30 euro

Juni: Food as fingerlicking medicine
Kyra de Vreeze is natuurgeneeskundig therapeute, heeft haar eigen kookboek en verzorgt übergezonde vegan videoblogs voor ELLE eten. Tijdens de workshop leert ze je verrassende gerechtjes bereiden voor de meest voorkomende lichamelijke klachten. Die nog lekker zijn ook, én mooi.
Zondag 22 juni van 16.00-18.00 uur, 30 euro

Hele gezonde workshops dus. Aanmelden kan via SLA Amsterdam.sla saladebar amsterdam 2

Adres: Westerstraat 34
PlaatsAmsterdam
Wijk: Jordaan
Websitewww.ilovesla.com


RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST