READING

Hotel Buiten: niet zomaar een stadsstrand

Hotel Buiten: niet zomaar een stadsstrand

Stadsstrand AmsterdamNooit meer in de file naar het strand of hutje mutje op een vol terras. Voortaan fiets je naar de Sloterplas. Want daar zit Hotel Buiten, waar je helemaal goed zit. Een stadsstrand zonder strand, maar mét hele lange picknicktafels, een mooi uitzicht over de plas en de garantie dat je de zon in het water ziet ondergaan. Toen ik er was (op zondag) was ook de ijskraam van De IJsmakerij van de partij, met bramensorbet en wilde perzik ijs. Superlekker! En verkoelend.Hotel BuitenStadsstrand Amsterdam

Je eigen stuk vlees
Op vrijdag eet je hier een driegangendiner voor 25 euro. En leuk bedacht: kinderen betalen hun leeftijd in euro’s. Op zaterdag stoken ze het vuur op. Neem zelf je eigen vlees of vis mee, want die mag je zo op de BBQ gooien. Voor 5 euro krijg je een bordje die je mag vullen met vers brood, maaltijdsalades en sauzen. Zondag is het tijd voor yoga, waar je ook voor 5 euro aan mee mag doen. In de avond kun je eten van de braai met een eigen draai van Claudia en Nathalie. Is elke week weer een verrassing wat je op je bord krijgt. Dus, alle drie de dagen eet je je buik hier rond.


Stadsstrand AmsterdamStadsstrand Amsterdam

Onbewoond eiland
En slapen dan? Dat komt nog! Op de eilandjes komt een aantal ecologische, in het groen verscholen en volledig zelfvoorzienende lodges en boomhutten van hergebruikte restmaterialen. Die worden zo opgesteld dat het net lijkt of je een heel eigen eilandje hebt. En dan zit je er niet basic bij, maar best een beetje luxe.

Adres: Th. J. Lammerslaan 1
Plaats: Amsterdam
Website: www.hotelbuiten.nl
Openingstijden: vrijdag 17-23 uur, zaterdag 12-zonsondergang, zondag 12-zonsondergang


RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST