READING

Sissy Boy opent flagshipstore in Haarlem

Sissy Boy opent flagshipstore in Haarlem

winkelen haarlem sissy boy

Ik ging al graag naar Haarlem voor de concept store Portrait, maar nu zit er nóg zo’n leuke, nieuwe winkel in Haarlem: Sissy Boy heeft een flagshipstore geopend in de Barteljorisstraat. Je kunt hier al om 8 uur binnenlopen voor koffie en ontbijt. Twee uurtjes later gaat de achterkant open: 700 m2 vol kleding en woonaccessoires. Sissy Boy was natuurlijk altijd een beetje een basics winkel, maar daar is met deze flagstoreship verandering in gekomen. Het nieuwe concept heeft een uitgebreider assortiment van unieke items, allemaal met een eigen verhaal. Dat je zelfs in de labels en tasjes terugvindt.

Aan alles hangt een prijskaartje
Op kledinggebied hebben ze merken als Sessún, Kings of Indigo en BZR toegevoegd. Maar ook aan (vintage) woonproducten geen gebrek. En wat dacht je van de introductie van hun eigen verzorgingslijn? Eigenlijk is alles hier te koop: van de manden waarin de All Stars liggen tot de stoeltjes in het café. Overal hangen prijskaartjes aan. Behalve aan de kledingrekken dan.

Van Amsterdam naar Eindhoven
Gelukkig breiden ze dit nieuwe winkelconcept langzaam uit naar rest van Nederland. In augustus gaat er een nieuwe winkel in Eindhoven open. En in Amsterdam verhuist Sissy-Boy van de Van Baerlestraat terug naar het veel grotere Magna Plaza. Ik kan niet wachten..


winkelen haarlem sissy boywinkelen haarlem sissy boy

Adres: Barteljorisstraat 25
PlaatsHaarlem
Website: www.sissy-boy.nl


RELATED POST

 1. Inge

  14 juli

  Wow, ik ben net dit weekend verhuisd naar Haarlem, dus ik ga eens kijken.

 2. Lotte

  17 juli

  Supermooi! De winkel in Eindhoven wordt morgen (18 juli) al geopend! 🙂

 3. Ria

  18 juli

  Tijdens onze vakantie in Bloemendaal natuurlijk naar Haarlem en bij de nieuwe SB winkel geweest, prachtig! Heerlijk geluncht met eerlijke producten.