READING

Foodwelove eetbox: elke maand een verrassing

Foodwelove eetbox: elke maand een verrassing

Food we love box

Deze maand werd ik verrast met een doos van Foodwelove. En daar werd ik héél blij van. Het zat namelijk vol producten die ik nog niet kende. Allemaal in het thema van Add some flavour: het ontdekken van nieuwe smaken en the new kids on the food block. Zorgvuldig samengesteld door foodtrendwatcher Marjan Ippel.

Voor chocoholics
Ik greep meteen naar de marshmellows van Baru, gedoopt in chocola. Verslavend. Ik móet ze dan ook weer in huis hebben, ben er alleen nog niet achter waar ik ze kan kopen. Die andere zoete verrassing was de pot Liquorice A: dropjes met een laagje melkchocolade en droppoeder. Zoiets heb je nog nooit geproefd.Foodwelove eetboxFoodwelove eetbox

Tuna Melt en saucijzenbroodjes
Gelukkig liggen er ook receptenkaarten in de doos, zodat je weet wat je met deze bijzondere producten kunt doen. Meteen aan de slag dus, op naar de keuken. Om saucijzenbroodjes te maken met de eigen spicemix van Paul van den Hoven. Dat werden er weer veel te veel, dus een ‘normale’ maaltijd hoefde eigenlijk niet meer. De mix kun je ook in de soep gooien, voor de volgende keer.. En wat dacht je van het recept voor een sandwich Tuna Melt. Met Jack’s Tonijn, van Fish Tales. Oprichter Bart van Olphen zet filmpjes op Instagram, waarbij hij in 15 seconden visrecepten deelt. Inmiddels legendarisch. Ik heb er meteen wat Sriracha uit de doos bij gedaan, de hete pepersaus. Die ook goed schijnt te passen bij het recept Sweet Potato Roast.


Foodwelove eetbox

Koffie en asperges
En dan liggen er nog twee goed gevulde flessen in de doos: Asperge Edik en Dutch Cold. Ediks bestaan al duizenden jaren, maar zijn nog altijd niet doorgedrongen tot de massa. En dat terwijl deze variant met asperge de gemiddelde balsamico doet verbleken. Lekker in salades vooral. En dan last but not least: de Dutch Cold. Een primeur! Deze koffie is koud gebrouwen, waardoor zuren en bitters achterwege zijn gebleven. Superlekker, kan ook niet anders uit zo’n mooi flesje..

Foodwelove eetbox

Abonnement op verrassingen
Heb je een abonnement op de Foodwelove eetbox, dan staat elke maand de postbode voor je deur met een verrassingspakket. Een doos vol bijzondere, eerlijke en pure producten met een verhaal. Samengesteld door een team foodies en experts. Zij kijken of het product de allerbeste smaak binnen zijn soort heeft, met zo min mogelijk toevoegingen. Maar ook of het verhaal erachter bijzonder genoeg is. Er kan een product tussen zitten waarvan je denkt: wat moet ik hier mee? Gelukkig geeft het recept je het antwoord.

Wil je elke maand verrast worden door dit soort producten, dan kun je een abonnement nemen op de Foodwelove eetbox voor € 24,95. Wil je eenmalig je nieuwsgierigheid stillen, dan kun je ‘m ook bestellen voor € 29,95. Aan iemand cadeau geven kan natuurlijk ook..RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST