De Gevonden op Marktplaats Salon

Gevonden op MarktplaatsGevondenopmarktplaats.nl is de ideale website voor mensen die niet houden van urenlang Marktplaats afstruinen voor dat ene gave item. Gelukkig maar dat Julien Rademaker dat al voor je gedaan heeft. Elke dag gaat zet hij zijn nieuwe Marktplaats vondsten op zijn website, een persoonlijke selectie van vintage design, kunst en rariteiten.

Ruim 700 m2 Marktplaatsvondsten
Nu, anderhalf jaar na zijn eerste ‘Gevonden op Marktplaats-event’, is het tijd voor de volgende. Morgen al! Julien heeft samen met architect Samir Bantal een 700 m2 grote galerie op de Looiersgracht in Amsterdam helemaal opnieuw ingericht. Met verrassende kunst, tweedehands meubelen en andere bijzondere Marktplaats vondsten. Ze hebben de ruimte opgedeeld in een aantal verschillende ‘kamers’, ieder met een eigen unieke uitstraling. Van barok naar Memphis Milano, van brocant tot Hollywood Regency. Kamers vol gevonden parels.

Kijken, kijken en kopen
Ik ben meer dan nieuwsgierig, en ga zeker een kijkje nemen. Van morgen t/m zondag kun je op nummer 60 binnenstappen, en alles kopen wat je maar leuk vindt. Je moet het alleen nog wel even laten staan, want zondag is pas de afhaaldag.

Event: De Gevonden op Marktplaats Salon 
Adres
: Looiersgracht 60
Plaats: Amsterdam
Openingstijden: Donderdag 5 en vrijdag 6 juni van 10.00 tot 16.00, zaterdag 7 en zondag 8 juni van 10.00 tot 18.00
Toegang: Gratis


RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST