READING

Hamamdoeken van Ottomania: mooi én praktisch

Hamamdoeken van Ottomania: mooi én praktisch

Hamamdoeken

Mijn favoriete item op vakantie: de hamamdoek. Vorig jaar kreeg ik er een cadeau van een vriendin. Inmiddels een onmisbaar item tijdens vakanties en dagjes strand. Want praktischer kan bijna niet: hij is heel licht, neemt weinig ruimte in en is ook nog eens supersnel droog. En omdat het oog ook wat wil, zien ze er heel mooi uit.

Ottomania: handgeweven hamamdoeken
Maarten en Tara van Ottomania laten de doeken door verschillende families in Turkije weven. Niet in lawaaierige, onveilige fabrieken, maar gewoon thuis. De families werken daardoor met veel plezier en in alle rust, wat leidt tot kwalitatief hoogwaardige doeken. Wel met de draden en kleuren die door Maarten en Tara zijn uitgezocht natuurlijk. Het resultaat kun je bekijken in hun winkel in het mooiste straatje van Haarlem, of in de webshop. Daar liggen ze in alle kleuren en maten. In de winkel staan trouwens nog veel meer mooie spullen uit Turkije. Dienbladen bijvoorbeeld, en sieraden.

WIN een hamamdoek
Omdat ik zo gek ben op de hamamdoeken van Ottomania, mag ik er eentje van hen weggeven! Een grijs-groene van 170 x 100 cm wel te verstaan, mijn grote favoriet. Precies die ene die op de strandfoto staat. Hebben? Kans maken is simpel:

1. Like Looselab op Facebook (als je dat nog niet hebt gedaan)
2. Like Ottomania op Facebook
3. Share vervolgens het Facebook bericht over deze winactie

De winnaar krijgt vrijdag 13 juni bericht. Kun je niet wachten? Bestel ‘m dan meteen in de webshop.

HamamdoekenHamamdoekenHamamdoekenHamamdoekenHamamdoeken


RELATED POST

 1. Monique Peter (@spuitt_elf)

  6 juni

  Prachtig! Ik was toevallig net via internet op zoek naar een hamamdoek. Wat een grote keuze bij jullie! Ik ga nog eens goed rondsnuffelen op jullie site. Mocht ik niet winnen, dan weet ik natuurlijk nu wel waar ik zijn moet voor een mooie praktische hamamdoek!

 2. Grete Karina

  7 juni

  Lijkt me heerlijk zo’n hamamdoek!
  En erg praktisch, lekker licht en klein in de koffer.
  Dus ik doe graag mee, like beiden op FB en heb de actie daar ook gedeeld.
  Fijn Pinksterweekend.

 3. Anita H.

  7 juni

  Mooi! Veel handiger dan een badlaken. En uitermate geschikt voor naar de sauna.

 4. Marit

  10 juni

  heerlijk om mee te nemen naar de sauna,het zwembad en naar het strand,ook fijn om de kindjes in te wikken na het zwemmen handig mee te nemen ook ik maak graag kans