READING

Vera van Brainy Days geeft tips & tricks voor...

Vera van Brainy Days geeft tips & tricks voor je interieur!

LOOSEINSTAAl ruim een jaar ben ik groot fan van Brainy Days. Vera, de creative founder van deze online concept store, weet alles van de trends van nu. Die zal ze vanaf nu ook met jullie gaan delen, als gastblogger op Looselab. En om dat te vieren, maak je kans op deze Himmeli hanging planter!

Even voorstellen..
Hoi ik ben Vera, creative founder van Brainy Days, een online conceptstore. Ben jij een Urban explorer die op zoek is naar onontdekte merken, cadeaus en collectables extraordinaire? Dan ben je hier aan het juiste adres. Elke week wordt de webshop selectief aangevuld met nieuwe, jonge merken. Denk hierbij aan handgemaakte leren tassen, glazen planters, geometrische sieraden en illustraties. Naast de webshop freelance ik samen met Looselab- Marlous en houden we elkaar up-to-date van de nieuwste trends, urban hotspots en mooie merken. Houd het hier in de gaten want vanaf nu zal ik regelmatig gastblogger zijn en je verblijden met tips & trics voor je interieur. So stay tuned!Himmelis

Geometrische himmelis
We beginnen met de Himmeli, een echte eye catcher in je huis. Ze zijn vernoemd naar het Finse woord himmeli, wat hemel betekent. De Himmelis werden gemaakt van stro en touw, en aan het begin van de wintertijd tot aan midden zomer boven de eettafel gehangen om ervoor te zorgen dat de komende oogst overvloedig zou zijn. Tegenwoordig zijn de vormen meer dan alleen een traditie. Door de moderne esthetiek is het een perfecte minimalistische decoratie. Himmelis en geometrische vormen in je interieur zijn op dit moment hotter dan hot en kom je overal tegen. Go Go Geo!

DO it yourself!
In het DIY pakket zit een setje van koperen buisjes wat samen met visdraad en een klein beetje geduld, resulteert in een super mooie decoratie voor in je huis. Versier de vormen met een mooie air plant, veren of wat je maar leuk vindt. De Himmelis zijn makkelijk uit te breiden door simpelweg verschillende vormen aan elkaar te knopen. Hebben? Shop ’t pakketje hier of scroll snel naar beneden om kans te maken.

Air plants
De meeste luchtplantjes hebben geen of nauwelijks wortels en groeien op bomen of rotsen. Water en voedingsstoffen worden via de schubben op de bladeren opgenomen uit de lucht (stof, vocht). De Tillandsias worden hierdoor ook wel luchtplanten genoemd. Ben jij iemand zonder groene vingers, dan zijn deze luchtplantjes ideaal voor jou. Met een beetje liefde en (vochtige) lucht haal je een prachtig stukje natuur in huis! Daarnaast zijn het de perfecte plantjes voor in de Himmelis.

HimmelisHimmelisHimmeli

Win een Himmeli hanging planter delta!
De hanging planter is de allernieuwste vorm waar je nog meer kanten mee op kunt! Hier past namelijk elk potje in die je maar leuk vindt, omdat de vorm van de Himmeli elastisch is. En dan kun je er vervolgens een écht plantje in doen. Ben je verkocht en wil je je eigen Himmeli hanging planter ophangen in huis? Doe dan nu mee met de winactie en wie weet is deze binnenkort van jou! Zo maak je kans:

1. Volg Brainy Days en Looselab op Instagram
2. Vertel in een comment onder de foto welke van de 5 plantjes jij in de Himmeli hanging planter zou doen:

1. Vetplant Rhipsalis
2. Vetplant ´Water Lily´
3. Vetplant mountain fire kruiskruid
4. Groene plant Bonnie
5. Vetplant Rhipsalis

Deze actie is verlopen


RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST