Billierose: store + café in Gent

Shoppen Gent Concept storen Billierose

Tijd om weer een weekendje te gaan shoppen in Gent, al is het alleen al voor Billierose store + café. Aan de foto’s te zien is het de rit naar ’t zuiden meer dan waard. Op het raam staat: Collect moments and things. Nou, dat lukt hier denk ik wel. Eigenaresse Noor weet namelijk de leukste kleding, accessoires, juwelen en woonitems te verzamelen. Het spotten van producten met een minimalistisch design is haar passie. Liefst van jonge ontwerpers en makers ‘om de hoek’. Waar ze haar inspiratie vandaan haalt? Amsterdam, haar favoriete stad!

Broer Wolf is hier ook van de partij, en ontfermt zich over het café. Dus heb je je ogen uitgekeken, dan is de kop koffie en een stuk taart aan de beurt. Of een apero met dips. Kinderen zijn hier trouwens ook meer dan welkom, die zijn gek op de homemade limonade. Er is zelfs een speelhoekje voor ze gemaakt. Wie weet kom je daar wel de persoon tegen waar de winkel naar vernoemd is: het dochtertje van Noor. Hoe dan ook, ik kan niet wachten om hier binnen te stappen, en ga snel een overnachting in Gent boeken.

Adres: Brabantdam 135
PlaatsGent
LandBelgië
Facebook: /billierose.gent

Shoppen Gent Concept storen BillieroseShoppen Gent Concept storen BillieroseShoppen Gent Concept storen BillieroseShoppen Gent Concept storen Billierose Foto’s: The Fresh Light


RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST