READING

Arnhemse Stockdagen: vierdaagse voor designlovers

Arnhemse Stockdagen: vierdaagse voor designlovers

Arnhemse stockdagenDonderdag 25 juni is het zover: de Arnhemse Stockdagen gaan dan van start. Niet alleen wordt de jacht weer geopend op unieke samples, ook zetten verschillende Hollandse designlabels hun voorraadkasten open waar de mooiste stoffen in liggen. Leuk voor de DIY designers onder ons, kun je je eigen zomerse jurkje van maken.

Alle soorten en maten
Wat vier jaar geleden begon als een kleinschalig evenement voor lokale ontwerpers, is inmiddels uitgegroeid tot een festijn dat de hele binnenstad van Arnhem omtovert tot een modewalhalla. Voor de ene ontwerper is de stockverkoop een proeftuin voor een nieuw merk, om te zien wat de reacties zijn. Voor de ander is het een manier om schoon schip te maken in het overvolle voorraadhok. Ontwerpers kom je in alle soorten en maten tegen: van gevestigde modehuizen tot jonge mode- en designlabels, net afgestudeerden en high-end Arnhemse winkeliers. Met zowel mode als productontwerp. Dus wat je smaak ook is, grote kans dat er een pareltje voor je tussen zit.

De Stadhuishal is tijdens deze dagen het kloppende hart, maar vergeet de omliggende straten en het Modekwartier niet! Er wachten je 91 deelnemers op je, dus trek er maar gerust een hele dag voor uit. 


Arnhemse stockdagenWeltevree – Fotografie Thijs WolzakArnhemse stockdagen
Lamp van Rick Tegelaar – fotografie Masha Bakker

Evenement: Arnhemse Stockdagen
Datum: 25 t/m 28 juni 2015
Locatie: Arnhem
Website: www.arnhemsestockdagen.nlRELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST