Ydee: woonwinkel in Gent

Winkelen Gent Ydee

In Gent zit de leukste woonwinkel aan de Oudburg: Ydee. De mooie ingerichte etalage springt meteen in het oog, het is net een gezellige huiskamer waar je meteen naar binnen wilt. Maar waar? Loop rechtsom de steeg in, de vissen op de muur wijzen je de weg.

Winkelen Gent Ydee

Vergeet de kelder niet
De winkel is veel groter dan je denkt. Je kunt hier alle kanten op. Links richting de etalage met meubels, of rechts waar je mooie woonaccessoires tegenkomt. Je kunt zelfs de kelder in waar je ideeën opdoet voor je slaapkamer. Loop je iets verder, dan kun je de leukste eetstoelen uitproberen. Ook de design draadstoel van Hay, die in het appartement Shelter 7 in de badkamer staat. En hij zit lekkerder dan ik dacht. Je vindt hier trouwens de hele Hay collectie terug.

Winkelen Gent Ydee

Goed Ydee
Het is hier voornamelijk Scandinavisch design wat je tegenkomt, van bekende merken als Hay, Muuto, Normann Copenhagen, Zweed, Houe en String. Maar ook minder bekende, die des te verrassender zijn. Ydeeën genoeg om je huis opnieuw in te richten. En ben je eenmaal thuis, maar zit je hoofd nog bij een mooi woonproduct in Gent, dan kun je gelukkig altijd nog in de webwinkel terecht.

Winkelen Gent Ydee

Adres: Oudburg 56
Stad: Gent
Land: België
Website: www.ydee.be


RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST