READING

Graanmarkt 13: beautiful chaos in Antwerpen

Graanmarkt 13: beautiful chaos in Antwerpen

Winkelen Antwerpen Graanmarkt 13

Graanmarkt 13: één nummer, met ontzettend veel verschillende dingen onder hetzelfde dak. Kleding bijvoorbeeld. Ik word altijd weer blij als ik de jasjes en sieraden van Isabel Marant tegenkom. Maar nog leuker is het verrast te worden door een grote tafel vol lampen, servies en ‘kantoor’ artikelen. Ook kwam ik m’n Midori Traveler’s notebook hier weer tegen. Als je die nog niet hebt, ga je hier vast voor de bijl. Toen ik er was, lagen alle extra mogelijkheden ernaast. Van insteekhoesjes tot elastiekjes om je reisdagboek helemaal compleet te maken.

Lust voor het oog
Wat hier ook nog zit, is een galerie en een restaurant. Met mooie lunch- en diner gerechten die een lust zijn voor je maag en oog. Heb ik van horen zeggen. Zelf had ik mn buik namelijk al rond gegeten bij mijn favoriete lunch tentje Tinsel. Graanmarkt 13 zit op de Graanmarkt, nummer 13. Wel zo makkelijk te onthouden.


Winkelen Antwerpen Graanmarkt 13Winkelen Antwerpen Graanmarkt 13Winkelen Antwerpen Graanmarkt 13Winkelen Antwerpen Graanmarkt 13Winkelen Antwerpen Graanmarkt 13

 

Adres: Graanmarkt 13
Plaats: Antwerpen
LandBelgië
Website: www.graanmarkt13.beRELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST