READING

Greenwich Village: woonwinkel in Haarlem

Greenwich Village: woonwinkel in Haarlem

Winkelen Haarlem sissy boy

Ik kom al sinds kleins af aan in Haarlem. Mijn opa en oma woonden daar, dus tijdens logeerpartijen gingen we altijd de stad in. Om knutselspullen en snoep te gaan halen. Inmiddels is dat veranderd in hotspots ontdekken. Het rare is, ik kan me niet herinneren dat ik ooit in de Schagchelstraat ben geweest. Meestal was het de Kleine Houtstraat ernaast. Dit weekend kwam ik daar zomaar terecht. Het was een gezellige boel met ballonnen en mensen die buiten aan een tafeltje dingen zaten te maken. Een soort markt in een winkelstraat.

Eigenzinnige merken
Ineens zag ik daar Greenwich Village op de ramen staan, met allemaal hippe gieters voor de deur. Even binnenkijken dus. En daar was het verrassend leuk. Met vanalles en nog wat. Ik zag de populaire Storytiles aan de wand, mooie poefs op de grond en achterin iets wat ik nu heel graag wil hebben: een ovalen tafel. Weer eens wat anders dan de rechthoekige eettafel. Of het ook praktisch is weet ik niet, maar mooi is ie wel! Greenwich Village is een woonwinkel met merken als Housedoctor, Functionals, Muuto en Fraumaier. En producten van nieuwe talenten. Meerlef bijvoorbeeld. Ben je in Haarlem, duik dan zeker even de Schagchelstraat in.


Winkelen HaarlemWinkelen HaarlemWinkelen Haarlem

Winkelen Haarlem

Adres: Schagchelstraat 37
PlaatsHaarlem
Websitewww.greenwichvillage.nl


RELATED POST

  1. Tim

    11 september

    Het is inderdaad een hele leuke en gezellige winkel! De eigenaresse is ook heel sociaal en aardig en de spullen die er verkocht worden zijn meestal erg leuk en een keer wat anders dan in de meeste winkels!