READING

Remise47: restaurant in De Hallen Amsterdam

Remise47: restaurant in De Hallen Amsterdam

Restaurant Amsterdam West

Het heeft even geduurd, maar dan heb je ook wat! De oude tramremise in Amsterdam West is omgetoverd tot De Hallen. In totaal zijn dat er 7, met o.a. een hotel, bibliotheek, bioscoop, studio, foodcourt en restaurants. Remise 47 is er daar een van. En niet alleen een mooie plek om te dineren, maar ook voor lunch en ontbijt. En koffie natuurlijk, wat je ook heel fijn aan de andere kant van de ingang kunt doen, in de rode ruimte. Op de bank. Borrelen doe je hier vooral op vrijdag, want dan is het tijd voor de wekelijkse afterwork-borrel.

Gefrituurde kappertjes
De menukaart bestaat niet uit veel gerechten, maar wat er staat is lekker. Je kunt hier lunchen met een broodje zalm met gefrituurde kappertjes, maar als je gewoon snakt naar een simpele tosti, dan kan dat ook. En dan het diner: voorgerechten kosten allemaal 11 euro, de hoofdgerechten 20 euro en de nagerechten 8 euro. Van makreel tot geitenkaassalade, eendenborst tot entrecot en crème brulee tot walnoot sinaasappelcake. Buiten op het terras zitten is natuurlijk altijd fijn, maar het interieur is zo mooi, dat ik hier het liefst binnen zit.


Restaurant Amsterdam WestRestaurant Amsterdam WestRestaurant Amsterdam WestRestaurant Amsterdam West

Adres: Bellamyplein 47
PlaatsAmsterdam
WijkWest
Reserveer een tafel: couverts.nl


RELATED POST

  1. […] luxer, een kipsaté vind je hier niet. Voor een luxer en sfeervol avondje uit. Yourlittleblackbook, Looselab en Jan-Magazine gingen me […]