READING

Everystep: de goedkopere, flexibele reisverzekerin...

Everystep: de goedkopere, flexibele reisverzekering

Advertorial. Vraag me niet waarom, maar ooit heb ik een doorlopende reisverzekering afgesloten. Dus wat gebeurt er dan: er valt elk jaar een rekening op de mat, terwijl ik dan meestal nog niet eens een vakantie heb geboekt. Irritant. Gelukkig heeft everystep daar iets op gevonden: een reisverzekering die automatisch wordt ingeschakeld zodra je de grens over gaat, en direct stopt als je weer thuis bent. Dat bespaart je toch wel wat geld, en je bent er altijd zeker van dat je op het juiste moment goed verzekerd bent.

Onbezorgd genieten
Hoe het werkt? Heel gemakkelijk, via de everystep app op je telefoon. En ben je zo’n geluksvogel die geregeld naar het zuiden vliegt, dan betaal je nooit meer dan voor een doorlopende reisverzekering. Dus, eigenlijk ga je er alleen maar op vooruit. Daarnaast kun je je dekking trouwens dagelijks aanpassen. Ideaal als je op het laatste moment besluit om een berg te gaan beklimmen.

Everystep reisverzekering

Van beste restaurant tot mooiste strand
Ook handig: je kunt aangeven dat je op de hoogte wilt blijven van de situatie en veiligheid op je bestemming. Dan krijg je relevante travel alerts op je mobiel. Als er een staking is op het vliegveld bijvoorbeeld, weet je meteen dat je je niet hoeft te haasten. En vergeet niet aan je vrienden te laten zien waar je al bent geweest, welke landen je gaat bezoeken en welke bestemmingen nog op je bucket list staan. Wie weet kunnen ze je nog goeie tips geven voor een lokaal restaurantje in de stad waar je op dat moment bent. Of kun jij ze vertellen waar het mooiste strandje ligt op dat ene eiland waar ze deze zomer heen gaan.

Kortom, met everystep ben je meteen in de vakantiemood. En het enige waar jij aan hoeft te denken, is dat je je telefoon niet vergeet..

In samenwerking met everystep

Everystep reisverzekering 1


COMMENTS ARE OFF THIS POST