Yogavakantie in Portugal

Yoga Portugal

Ik geef toe, ik zou bijna aan yoga gaan doen om in deze mooie beachvilla te mogen verblijven. Casa di Yoga organiseert hier in april en oktober namelijk een yogavakantie. Ontbijten in de open lucht, een duik in het zwembad en surfen in zee. Want het hagelwitte strand ligt op loopafstand. In de ochtend en avond krijg je yogales, in de buitenlucht, onder het rieten dak. Want daar draait het stiekem natuurlijk wel om. De dag sluit je af met een diner van lokale producten, en een mooie zonsondergang. En dat een week lang.

Dit jaloersmakende vakantiehuis staat bij het pittoreske dorpje Comporta aan de westkust, midden in een nationaal park. Casa di Yoga organiseert ook yogavakanties op Sardinië, Bali en in Domburg. Als ik het zo zie, is deze locatie in Portugal toch wel m’n favoriet. Ben je een yoga fanaat, dat zou ik het wel weten..


Vakantiehuis PortugalVakantiehuis PortugalVakantiehuis PortugalVakantiehuis PortugalVakantiehuis PortugalVakantiehuis PortugalVakantiehuis PortugalYoga PortugalYoga PortugalYoga PortugalYoga vakantie PortugalYoga vakantie Portugal



RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST