READING

ANNA + NINA openen 2e winkel op de Kloveniersburgw...

ANNA + NINA openen 2e winkel op de Kloveniersburgwal

Anna Nina winkel AmsterdamANNA + NINA hebben een tweede winkel in Amsterdam geopend. Ze zaten natuurlijk al een tijdje op de Gerard Doustraat achter de Albert Cuypmarkt met de leukste accessoires, interieuritems en sieraden. De nieuwe winkel zit een stuk verderop, vlakbij de Nieuwmarkt. In een indrukwekkend pand van twee verdiepingen op de Kloveniersburgwal.

Elke maand iets nieuws
Beneden staat een lange tafel vol accessoires. En die vind je boven ook, mooi uitgestald in kasten en op tafeltjes. Van kandelaars tot servies en kleding. En dan is er ook nog genoeg ruimte voor (vintage) meubelen. Bijna elke maand wordt het assortiment vernieuwd, voornamelijk uit het buitenland. 
Inmiddels produceren Anna en Nina onder hun eigen label kussens, spreien en servetten van handgeweven katoen, luxe linnen en andere fijne stoffen. Genoeg te zien daar dus!


Anna Nina winkel AmsterdamAnna Nina winkel AmsterdamAnna Nina winkel AmsterdamAnna Nina winkel AmsterdamAnna Nina winkel AmsterdamAnna Nina winkel AmsterdamAnna Nina winkel AmsterdamAnna Nina winkel Amsterdam

Adres: Kloveniersburgwal 44
PlaatsAmsterdam
WijkCentrum
Website: www.anna-nina.nl


RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST